Minor Retail Winkelmanagement

Luuxbeer - Streekbieren uit Brabant

Over Luuxbeer

Luuxbeer is een speciaalbier webshop, in 2022 opgericht door mij, Luuk van de Velde. Ik ben 25 jaar oud en ben op dit moment 4e jaars student Food & Business. Voor deze studie ben ik mij al een aantal jaar aan het verdiepen in de wereld van food. Op het gebied van de producten en processen zelf, maar ook op het gebied van duurzaamheid in de foodsector. In september ben ik gestart met de minor Retail & Winkelmanagement. Toen de kans zich voordeed om tijdens mijn minor een eigen bedrijfje op te zetten en daarvoor een webshop te bouwen, wilde ik hier maar al te graag gebruik van maken. Het is altijd een droom van mij geweest om zelfstandig te gaan ondernemen.

Als liefhebber van speciaalbier was het voor mij een logische keuze om hier wat mee te gaan doen. Overal om me heen zag ik kleine brouwerijen beginnen met het brouwen van eigen bieren. Niets is dan ook mooier dan genieten van een speciaalbiertje, dat ook nog gebrouwen is in de regio. Ik wil deze brouwerijen graag de kans geven om een breed publiek te bereiken met de heerlijke bieren die ze brouwen. Daar ontstond dus ook het idee voor Luuxbeer. Een webshop voor streekbieren uit Brabant. Via mijn webshop zijn verschillende bieren en bierpakketten te verkrijgen met bieren van lokale brouwerijen in Brabant.

Waarom de minor Retail & Winkelmanagement?

Omdat ondernemen iets is wat veel wordt gedaan binnen mijn familie, wilde ik hier zelf ook graag meer over leren. De minor Retail & Winkelmanagement sluit hier perfect op aan. De minor biedt je de kans om een volwaardige webshop op te zetten voor je eigen onderneming. Op die manier heb ik een mooie start kunnen maken met mijn bedrijf Luuxbeer en heb ik nu een webshop om trots op te zijn! Door te starten aan deze minor werd het idee om een eigen bedrijf te beginnen snel omgezet in een concreet plan en de uitvoering daarvan, wat het beginnen met ondernemen makkelijker maakt.

Stem op Luuxbeer!

Werd jij meteen enthousiast bij het zien van mijn website? Stem dan snel op Luuxbeer en help mij naar de overwinning van de Web Awards! Alvast bedankt voor het stemmen. 

Nog niet op mijn website gekeken? Klik snel op de link rechtsonder of ga naar www.luuxbeer.nl. 
Luuxbeer is ook te vinden op Instagram & Facebook, houd onze socials in de gaten voor de beste acties en meer leuke weetjes over onze bieren en de brouwerijen.