Minor Retail Winkelmanagement

Luxuryplanet.nl

De website waar premium polshorloges en mensen samenkomen.

Horloges zijn niet zomaar accessoires. Horloges vertellen ook niet alleen maar de tijd. Horloges kunnen als geen ander een verhaal vertellen. Hoe mooi zou het zijn als het mooiste moment in iemands leven vereeuwigd. Met een prachtig horloge kan dit.

Wanneer iemands eerste kind is geboren, iemand zijn droombaan krijgt of een andere prachtige gebeurtenis, koop een prachtig horloge met deze gedachte. Elke keer als er gekeken wordt naar de mooie nieuwe aanwinst, wordt er gedacht aan die prachtige herinneringen. 

Wat wij doen!

Met een simpele klik op de knop is het mogelijk om een premium horloge aan ons aan te bieden ter verkoop. Er zijn 3 opties om een premium horloge te verkopen.

  1. Snelle verkoop: wij doen direct een eerlijk bod, verzorgen het verzendproces en storten snel het geld.
  2. Verkoopopdracht: Wij bemiddelen de verkoop van het horloge. Wij verkopen het horloge aan de klant. Wij verzorgen de betaling, verzending en eventuele kijkdagen. Met deze optie levert het horloge meer op!
  3. Inruilen: iets gezien op onze website? Past dat horloge wel goed om de pols. Ruil het huidige horloge dan in en ontvang een hogere waarde dan snelle verkoop. Eventuele bij of terugbetalingen regel wij.

Ongeacht wat er gekozen wordt, wij staan klaar voor iedereen.

Waarom stemmen?

Wij geloven dat de horloge wereld één van de mooiste plekken is om te bewandelen. Wij delen deze wereld graag met iedereen! Dit doen wij door de mooiste modellen van diverse merken aan te bieden.

Wij hanteren geen wachtlijst, filteren niet op basis van persoon en staan altijd open voor een kop koffie!