Minor Retail Winkelmanagement

Mangoodesign.nl: Meubels en accessoires in scandinavische stijl

Wie ben ik?

Mijn naam is Stijn Jeukens, 23 jaar oud en ik studeer Finance & Control aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen. Ik ben begonnen met deze opleiding doordat het een brede studie is en het een goede basis is voor mijn verdere carrière. Vanuit mijn interesse in het ondernemerschap heb ik gekozen voor de minor Winkel & Retailmanagement. Mijn ouders zijn beide ondernemers en ben vanaf jongs af aan betrokken in het bedrijf. Met deze minor wil ik een start maken om mijn ouders achterna te gaan in het ondernemen.  

Mijn idee voor de webshop is ontstaan door de stijgende populariteit van meubels en woonaccessoires in Scandinavische stijl. Zelf heb ik deze stijl toegepast in mijn interieur na een recente verhuizing. Ik ben me gaan verdiepen in de branche en heb besloten om mijn eigen producten aan te bieden door de enorme variatie van producten die deze stijl te bieden heeft.   

Mangoodesign.nl

Mangoodesign.nl focust zich op het verkopen van meubels en woonaccessoires in Scandinavische stijl. De focus ligt hierbij op natuurlijke/aardse kleuren en een minimalistische uitstraling. De aangeboden producten zijn zorgvuldig uitgekozen en kunnen in ieder interieur met elkaar gecombineerd worden. Op de website vindt u blogs met advies over het toepassen van de interieur stijl om u te adviseren en te assisteren bij de inrichting van uw woning.  

Bij de aankoop van meubels en woonaccessoires bij mangoodesign.nl bent u verzekerd van een opwaardering van uw interieur. De producten zijn duurzaam gefabriceerd en hebben gebruikte materialen verschillende certificaten, zoals het PEFC-certificaat voor het hout. Bestellingen die vóór 16:00 uur zijn besteld, worden dezelfde verzonden. Voor vragen of andere wensen kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier op de website.  

Stem op mangoodesign.nl

Wil je mij helpen bij het winnen van de Webawards en mij hiermee steunen met het ondernemen? Stem dan op mij voor de webaward van 2021!