Minor Retail Winkelmanagement

Manoa Cndl

Wie ben ik?

Mijn naam is Manoa Guérin, de eigenaresse van Manoa Cndl. Ik ben half Frans, vandaar ook mijn naam. Ik ben 20 jaar oud en woon en studeer in Nijmegen. Ik woon in een huis met drie vriendinnen, waarmee ik elke dag leuke dingen doe. Ik zit in het derde jaar van mijn studie communicatie aan de Han.  

Op dit moment doe ik de minor Retail en Winkelmanagement. Ik heb voor deze minor gekozen omdat het me heel leuk leek om eigen baas te zijn en ik altijd heb willen weten of het ondernemen iets voor mij is. Tijdens deze minor word je geholpen met het opzetten van je webshop. Daarom is dit dé kans om hierachter te komen. Deze heb ik dus ook meteen aangegrepen!  

Over Manoa Cndl

Manoa Cndl zorgt voor een unieke en gezellige sfeer in je huis. Ik heb altijd al interesse gehad in het decoreren van mijn huis en ik wil dit graag met bijzondere accessoires doen. Ik vind dat kaarsen elke ruimte sfeervol kunnen maken. In de winkels zie je deze kaarsen niet zomaar voorbij komen. Daarom leek het mij een leuk idee om deze zelf te verkopen. Ik verkoop kaarsen in een bijzondere vorm. Ik vind het leuk als deze kaarsen opvallen in de ruimte. Ik verkoop onder andere kaarsen in de vorm van een oesterschelp, kaarsen in de vorm van een sneaker of kaarsen in de vorm van een lichaam. Dit allemaal tegen een betaalbare prijs. Op deze manier zijn deze kaarsen voor iedereen toegankelijk en heeft iedereen de optie om hun kamer, appartement of huis sfeervol in te richten! 

De naam Manoa Cndl is afgeleid van mijn eigen voornaam; Manoa. Cndl is afgeleid van candle, het Engelse woord voor kaars.  

Stem op Manoa Cndl

Vind jij dat ik moet winnen? Twijfel dan niet en breng nu je stem uit! Ik zou het superleuk vinden als jullie op mij stemmen.

Volg ons op Social Media

Ben je benieuwd naar mijn webshop? Je kan me volgen op Instagram: @manoa.cndl of neem een kijkje op de website: www.manoacndl.nl