Minor Retail Winkelmanagement

Mijnstappers is een online webshop gemaakt voor het ondersteunen van de nieuwe generatie. Mijnstappers verkoopt zooltjes die helpen bij het vormen van een natuurlijke voetvorm. Waarom zou je op Mijnstappers stemmen? Lees nu!

Eigenaar van Mijnstappers

Beste lezer, mijn naam is Christian Smit. Ik ben de huidige eigenaar en designer van Mijnstappers. Ik heb mijn bedrijf opgericht op 1 oktober 2020. Het idee om kleine kinderen te helpen stamt af van mijn vorige studie. Na veel deskresearch gedaan te hebben blijkt dat veel kinderen voetklachten overhouden aan het dragen van slechte schoenen. Dit is een veel voorkomend probleem. Veel ouders hebben namelijk niet genoeg geld om elke keer 200 euro uit te geven aan schoenen die elke 3 maanden vervangen moeten worden. Die gedachte is erg logisch. Echter krijgen kinderen daardoor niet de ondersteuning die nodig is. Mijnstappers zorgt voor een goedkope oplossing om alsnog die ondersteuning te krijgen.

Missie

Mijnstappers heeft als missie bijdragen aan een gezondere generatie. Dit doen we door middel van een gelzool. De gelzool geeft het kind de ondersteuning die nodig is om natuurlijk de voet te kunnen vormen. Kinderen van 1 tot 8 jaar groeien erg snel. Hoe de voet in die jaren gemaakt wordt als het ware. Is ook hoe de voet de rest van zijn of haar leven zal zijn. Het is dus des te belangrijker om goede ondersteuning te krijgen.

De Webawards- stemmen op Mijnstappers?

Ik doe mee aan de Webawards onder de naam Mijnstappers. Waarom ben ik uw stem waard? Mijnstappers zet zich in voor ieder kind. Samen met uw hulp verspreiden wij het woord over dit probleem. Veel mensen weten namelijk niet dat dit een serieus probleem is. Samen met uw hulp kunnen wij bijdragen aan een gezonde nieuwe generatie. Doet u mee?