Minor Retail Winkelmanagement

Mobilegadgets

Wie ben ik?

Hallo allemaal, ik ben Jesper Diepveen. Ik ben 23 jaar oud en zit op het moment in mijn 3dejaar van mijn opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen. Op het moment volg de minor Retail- en Winkelmanagement in Nijmegen. In deze minor ga je aan de slag met je eigen website/onderneming opzetten. Ik heb een bedrijf opgezet in Mobielegadgets. Deze gadgets maken het kijken van series en films makkelijker. 

Over Mobilegadgets

Mobilegadgets is een bedrijf wat ontstaan is door dat de eigenaar problemen onder vond met het kijken van series of films waar dan ook. Daarnaast is hij ook fan van innovatieve gadgets. Zo beidt mobilegadgets twee producten aan die het mogelijk maken om serie/films te kijken tijdens het douchen of in bad en een mobile standaard die je overal ener kan zetten zodat je telefoon recht op kan blijven staan. Dit is pas het begin van de handige gadgets die het makkelijker maken om jouw favoriete serie/film over al te kijken zonder je telefoon de hele tijd vast te houden. 

Waarom stemmen?

Door middel van mobilegadgets kan jij jouw favoriete serie/film over al kijken waar je maar wilt zonder dat je een lamme arm krijgt van het vast houden. Wie wil dat nou niet! Bekijk de website op www.123mobilegadgets.nl

 

Denk jij nou van goh die mobilegadgets zijn zo handig en vind je het concept leuker en beter dan de andere webshops van de minor Retail- en Winkelmanagement. Stem dan op mobilegadgets!