Minor Retail Winkelmanagement

banner

ModestPetite.nl

Wie ben ik?

Ik ben Rose-laine Roch en ik volg de studie commerciële economie bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor mijn derde jaar  heb ik gekozen om de minor Retail- en Winkelmanagement te gaan volgen. Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik altijd al wist dat ik uiteindelijk een eigen onderneming zou beginnen. Deze minor heeft mij de kans gegeven om meteen hiermee aan de slag te gaan!

Over ModestPetite.nl

ModestPetite.nl is een kledingbedrijf speciaal opgericht voor vrouwen die onder de 1.65 meter zijn. Deze vrouwen worden steeds vaker in de mode-industrie vergeten. Het probleem van te lange jurkjes, broeken en mouwen wordt door ModestPetite graag opgelost. Elk product die zij verkopen passen perfect.  De kleren die verkocht worden zijn vooral klassieke, neutrale kleren wat met alles makkelijk te combineren zijn. Ook zijn deze producten van de beste kwaliteit. 

Waarom stemmen?

Ben je overtuigd dat dit een leuk concept is? Stem dan op ModestPetite.nl!