Minor Retail Winkelmanagement

My Initials | unieke gepersonaliseerde accessoires!

Wie ben ik?  

Ik ben Emma Böttcher, 20 jaar oud en woon in Doetinchem. Ik studeer Facility Management aan de HAN in Nijmegen en momenteel volg ik de minor Retail- en winkelmanagement. Naast het opstarten van My Initials ga ik graag in mijn vrije tijd op stap en uit eten, rijd ik paard, sport ik en heb ik een bijbaantje in de horeca in Doetinchem.

Waarom de minor Retail- en winkelmanagement?

Gedurende mijn opleiding wil ik meer gaan onderzoeken wat ik nou echt leuk vind. De opleiding Facility Management is namelijk erg breed. Gedurende mijn stageperiode heb ik gewerkt op de marketing afdeling van een uitgeverij. Voor mijn minor wilde ik weer wat heel anders doen, dit is ook de reden dat ik voor de minor retail- en winkelmanagement heb gekozen. 

Webshop, My Initials

My Initials is een small business op het gebied van gepersonaliseerde accessoires, opgericht door Emma Böttcher. Deze onderneming staat voor het laten zien van je eigen identiteit, iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier!

 

No one is you, and that’s your super power!

Deze quote vormt ook wel de basis voor het bedrijf. Bewaar jouw spullen netjes met een van de gepersonaliseerde accessoires. De items worden per stuk geheel naar wens met de hand bedrukt, ingepakt en naar jouw verzonden!

Waarom stemmen?

My Initials personaliseert de items nauwkeurig en met veel passie! Wees uniek op jouw manier en laat zien waar jij voor staat. De items worden zo snel mogelijk bewerkt na bestelling en naar jou opgestuurd. Stem nu!


Meer informatie over My Initials en op de hoogte blijven van al het nieuws? Volg dan de socials!

Instagram @myinitials_nl
Facebook
@myinitials.nl