Minor Retail Winkelmanagement

My Roomspray

Het Thuisgevoel!

Wie ben ik?

Ten eerste zal ik dan wat vertellen over mijzelf. Mijn naam is Casper van Leipsig en ik ben een Nijmeegse student van 23 jaar die nu door middel van deze webshop verder wil gaan als ondernemer. Ik heb gekozen voor deze minor omdat ik altijd al geïnteresseerd was in de retail en omdat deze minor mij een goede basis kan bieden om eventueel zelf ooit een bedrijf te beginnen.

Wat is My Roomspray?

Mijn bedrijf verkoopt roomsprays. Deze interieursprays zullen ervoor zorgen dat het binnenshuis lekker zal gaan ruiken. Deze aangenaam verfrissend ruikende sprays versterken voor u het gevoel van ontspanning en zorgen ervoor dat u zult genieten in uw eigen huis. De onderscheidende factoren van deze sprays zijn de hoge mate van kwaliteit en door de aanwezigheid van meer parfumbestandsdelen zal de geur langere tijd aanwezig blijven.  

My roomspray heeft één belangrijk doel. Wij willen ervoor zorgen dat u nog meer gaat genieten in uw eigen huis. In de afgelopen paar jaar hebben wij door de coronacrisis steeds meer binnen gezeten. Hierdoor zijn onze huiskamers steeds minder als ons thuis gaan voelen en steeds meer als een noodzakelijke plek. Wij willen het thuisgevoel weer optimaal terugbrengen door middel van de aangename geur die onze producten weer naar binnen halen. Van frisse geuren tot sterk en kruidig. Wij hebben veel verschillende geurtonen die wij graag aan u willen aanbieden. Er is voor iedereen een geur te vinden die bij hem of haar past. 

Waarom stemmen op mij?

My Roomspray is hier voor u. Wij willen alles eraan doen om het voor u nog gezelliger te maken in uw eigen huis. Hierbij staat kwaliteit centraal. Door middel van verschillende heerlijk ruikende geuren willen wij ons onderscheiden van de standaard luchtverfrissende producten. 

Wil je ons volgen?

Volg ons nu via onderstaande social media kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en producten. 

https://www.facebook.com/Myroomspray