Minor Retail Winkelmanagement

You never have enough lovely decorative candles!

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Anouk Timmermans, 21 jaar en ik volg de opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool. In het 4e leerjaar ben ik begonnen met de minor Retail– en Winkelmanagement en inmiddels ben ik trotste eigenaresse van de webshop Noukie’s CandleHome. Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Deze creativiteit heb ik nu omgezet in het maken van kaarsen, met als resultaat: Noukie’s CandleHome. 

Over Noukie’s CandleHome

Noukie’s CandleHome is een onderneming die duurzame en vegan kaarsen zelf maakt. Mijn bedrijf richt zich voornamelijk op het maken van decoratieve kaarsen. Hierbij wordt gefocust om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Hierbij gaat het zowel om de grondstoffen van de kaarsen als bij het gebruik van verpakkingsmateriaal. De collecties  zijn gebaseerd op de nieuwste hometrends en de bijbehorende seizoenen. Ik ben constant opzoek naar leuke nieuwe vormen en kleuren, om jouw huis nog meer sfeer te geven. Doordat ik alle kaarsen zelf maak, is er veel mogelijk. Wanneer je een specifieke kaars in een bepaalde kleur wilt, kan dit geregeld worden. De kaarsen van Noukie’s CandleHome zijn perfect om cadeau te geven, maar ook zeker leuk om zelf te houden. De kaarsen worden met veel liefde gemaakt en mooi ingepakt.  

Waarom deze minor?

Afgelopen augustus ben ik begonnen met de minor Retail en Winkelmanagement waar ik mijn eigen bedrijf en webshop heb opgezet: Noukie’s CandleHome. Toen ik een keuze moest gaan maken voor mijn minor, wist ik één ding zeker: ik wilde iets compleet anders doen dan mijn opleiding. Ik wilde kijken wat er allemaal nog meer mogelijk was en wilde op verschillende vlakken kennis opdoen. De minor Retail en Winkelmanagement paste hier perfect bij. Tijdens deze minor ben ik goed begeleid om mijn eigen bedrijf op te zetten en heb ik op allerlei verschillende vlakken kennis mogen opdoen. Van consumentengedrag tot branding tot e-commerce, alles is voorbij gekomen. Een perfecte ondernemende minor om te kijken waar jouw interesses liggen.

Stem op Noukie’s CandleHome!

Noukie’s CandleHome maakt de zoektocht naar het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders niet alleen een stuk makkelijker, maar zorgt ook voor een onvergetelijke belevenis. Elke kaars is met de hand gemaakt en wordt met veel liefde en plezier ingepakt.  

Ben je enthousiast geworden? Stem dan nu op Noukie’s CandleHome! 

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste items en/of wil jij inspiratie opdoen? Volg ons dan op Instagram (@noukies_candlehome) en Facebook (@Noukie’s CandleHome) om niets te missen! Neem daarnaast gerust een kijkje op de webshop: https://noukiescandlehome.nl/