Minor Retail Winkelmanagement

Full service grafisch ontwerp studio met oog voor de kleinste details

Het creatieve gezicht achter Perfectly Designed

Mijn naam is Lynn, het creatieve gezicht achter Perfectly Designed. Met mijn 22-jarige leeftijd heb ik dit jaar een grote stap gezet en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht.

Ik haal mijn meeste energie uit het helpen van startende en / of kleine ondernemers met de Brand Identity van hun bedrijf. Dit is wat ik het liefste doe. Iedere dag, keer op keer.

Naast mijn bedrijf ben ik ook nog fulltime student aan de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zit op het moment in mijn derde leerjaar en volg de minor Retail en Winkelmanagement. Tijdens deze minor verdiep ik me nog meer in het hebben van een eigen onderneming en waarom een goede Brand Identity zo belangrijk is. Deze tips en tricks kan ik dan ook toepassen voor mijn eigen opdrachtgevers. Je bent namelijk nooit uitgeleerd en ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Tijdens mijn opleiding is ook de drijfveer ontstaan om mijn eigen bedrijf te hebben in grafische vormgeving.

Waarom Perfectly Designed?

Perfectly Designed staat voor het perfectionisme wat ik gebruik in mijn ontwerpen. Ik ben al vanaf kleins af aan een perfectionist. Altijd ga ik voor het best haalbare resultaat. Ik ben pas tevreden als jij als klant met een wauw-effect naar buiten loopt. Dan pas is mijn doel bereikt.

Persoonlijke illustraties

Verder vind ik het heerlijk om foto’s om te zetten tot persoonlijke illustraties. Door middel van een persoonlijke illustratie bied ik jou een tastbaar, uniek en persoonlijk cadeau aan wat een cadeautje is om uit te pakken.

Stem nu op Perfectly Designed!

Ik heb er altijd al van gedroomd om van mijn passie mijn werk te maken. Inmiddels heeft deze minor mijn droom uit laten komen en werk ik iedere dag vol liefde en passie aan alle mooie projecten die binnenkomen. Ben jij enthousiast geworden over mijn verhaal? Stem dan nu op Perfectly Designed en laat je inspireren door middel van mijn visuele uitwerkingen.