Minor Retail Winkelmanagement

Kleding, sieraden en accessoires, je vindt het bij Pure Fashions!

Wie ben ik?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Allereerst stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Fleur Smits de eigenaresse van Pure Fashions. Ik ben 20 jaar en woonachtig in Beers. Ik studeer aan de Han in Nijmegen de studie Food & Business en zit nu in mijn derde jaarTijdens het zoeken naar een minor viel mij gelijk de minor Retail en Winkelmanagement op. Bij het lezen werd ik meteen enthousiast. Ik heb altijd graag willen weten hoe het is om je eigen onderneming te hebben en eigen baas te zijn. Dus ik ben de uitdaging aangegaan. Sinds oktober staat de webshop live en verkoop ik met veel plezier kleding, sieraden en accessoires.  

Over Pure Fashions

Pure Fashions verkoopt kleding, accessoires en sieraden. Het doel van ons bedrijf zal zijn om steeds meer uit te breiden, zodat iedereen kan shoppen bij Pure Fashions, denk aan plus size maten etc. Zelf hou ik heel erg van kleding, sieraden en accessoires en vind ik het ook erg leuk om te kijken wat er nu in de mode is. Dit allemaal tegen een betaalbare prijs. Ik zal steeds nieuwe items aan de collectie toevoegen en natuurlijk luister ik naar de wensen van de klanten! De bestelling zal als een cadeautje in worden gepakt, zodat het extra leuk is als je het binnenkrijgt.  

Stem op Pure Fahions

Ben jij enthousiast geworden over mijn webshop met betaalbare dameskleding, sieraden & accessoires. Stem dan nu op Pure Fashions!  

Alvast heel erg bedankt voor jouw stem! 

Wil je ons volgen?

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste items en acties of wil jij inspiratie opdoen. Volg ons dan op Instagram, Facebook en Tik Tok @Purefashions.nl om niets te missen. Wil jij meer blogs lezen van Pure Fashions? Kijk dan op mijn website.