Minor Retail Winkelmanagement

Respawngaming

Over mij

Hallo! Ik ben Daniël en ik doe de minor retail en winkel management. Zelf kom ik van de studie Food & Business af. Ik heb deze minor gekozen, omdat ik veel leer over marketing en voeding en ik ook het stukje online marketing wilde beheersen. Daarnaast leek het mij ook leuk om een eigen webshop te beginnen. Mijn webshop is Respawngaming. Een van mijn passies is toch wel gamen, dus ik weet hier ook wel aardig wat van.

Over Respawngaming

De term ‘respawn’ betekent eigenlijk opnieuw tot leven komen. Dit past perfect bij de activitetien van het bedrijf. Respawngaming is een webshop die tweedehands spelcomputers en games inkoopt en deze doorverkoopt, zodat er minder nieuw wordt gekocht en er minder wordt weggegooid. Voor nu heeft Respawngaming alleen nog Nintendo Switches, maar als het een succesvolle onderneming wordt is de kans groot dat het assortiment wordt uitgebreid met andere Nintendo systemen, Xbox en Playstations. Respawngaming probeert de laagste prijs te hanteren binnen de tweedehands spellen branche.

Waarom stemmen?

Stem je voor Respawngaming, dan stem je voor een duurzaam bedrijf. Dat betaalbare prijzen aanbiedt voor even goede spelcomputers als gloednieuwe spelcomputers.