Minor Retail Winkelmanagement

Romy Mirjam 'Beauty & Selfcare'

Wie ben ik?

Ik ben Romy Horst, 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de Bachelor Food and Business. Tijdens het kiezen van een minor kwam ik de minor ‘Retail en Winkelmanagement’ tegen. De minor trok mij direct aan aangezien ik altijd al interesse heb gehad in het bouwen van een webshop en het wellicht zelf ondernemen van een eigen webwinkel.
Voor mij was het in het begin lastig om te beslissen wat ik in mijn webshop wilde verkopen. Al snel koos ik voor het geen waar mijn geluksmomentjes in zitten: Skincare, sieraden en woonaccessoires. 

Naast het studeren werk ik als parttime projectmanager bij Secret View (een mystery shopping bedrijf). Hierdoor heb ik geleerd mij te focussen op de klantwens. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen, drankjes doen met vriendinnen en lezen.

Waarom deze minor?

Zoals hierboven omschreven trok de minor mij direct aan. Ik had altijd in gedachte om misschien ooit een webshop te starten. Zelf vond ik dat erg spannend. Met de juiste begeleiding vanuit de minor leek dit mij de eerste stap in de goede richting. 
Tijdens de minor kwam ik erachter dat ik het bouwen van een webshop/website erg leuk vond maar dat het runnen van een webshop niet voor mij persoonlijk is weggelegd. Gelukkig is hier ook rekening mee gehouden. Aan de begeleiding heeft het in ieder geval niet gelegen : )
Ik heb veel geleerd over het bouwen van een webshop, E-commerce & marketing, adverteren, consumentengedrag en financiële aspecten.

Over mijn webshop

In het dagelijks leven kan het hectisch worden. Het is op zulke momenten belangrijk om even de tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Door het volgen van een Skincare routine help je niet alleen je huid maar ook je mindfullness. Skincare staat gelijk aan Selfcare. 
Met de producten van Romy Mirjam ‘Beauty & Selfcare’ kan je een gehele Skincare en Selfcare routine beginnen. Van Cleansing tot Brow Beauty. 

Waarom stemmen?

Romy Mirjam staat voor Beauty van binnen en buiten. Romy Mirjam gaat ervoor om het voor klanten gemakkelijk te maken om producten te kopen waar zij gelukkig van worden. Of dit nou een Skincare – Beauty of Selfcare product is.

Ben jij enthousiast over Romy Mirjam? Stem dan nu!