Minor Retail Winkelmanagement

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Romée, 21 jaar oud en zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Fashion & textile Technologies. Ik heb mij altijd al veel bezig gehouden met de trends omtrent kleding en accessoires, vandaar dat ik deze opleiding ben gaan doen. 

Naast mijn studie werk ik parttime voor het kinderkledingmerk Ammehoela als junior designer en modeagentschap FG Modeagenturen als marketingassistent. 

Ik droom stiekem al een tijdje van een eigen onderneming in kleding of accessoires. Toen ik vorig jaar op zoek moest naar een minor ben ik bij de minor “Winkel & Retail Management” gekomen, perfect om mijn droom van een eigen onderneming waar te maken. 

Over Rupzz

Rupzz is een webshop met tassen en haaraccessoires voor dames. Ik streef ernaar een gevarieerde collectie aan te bieden. Van goede basics tot leuke eyecatchers! En dat allemaal voor een betaalbare prijs. 

In de toekomst wil ik de collectie steeds verder uitbreiden en uiteindelijk wil ik ook graag kleding toevoegen aan de collectie. 

Heel graag zou ik ooit nog een eigen kledinglijn willen ontwerpen en deze verkopen via de webshop en in winkels. Het lijkt mij zo leuk om mensen in mijn eigen creaties te zien!

Waarom stemmen?

Met een gevarieerde collectie voor een betaalbare prijs probeer ik iedereen blij te maken met nieuwe items. Bekijk de webshop via de knop rechts onder de afbeeldingen, en bekijk wat voor leuke items Rupzz aanbiedt!

Vind jij de items ook zo tof? Stem dan op Rupzz, alvast bedankt!