Minor Retail Winkelmanagement

Seven June | Betaalbare dameskleding en modeaccessoires

Hi there! Mijn naam is Meike Huijbregts, de eigenaresse van Seven June. Momenteel volg ik de opleiding Communicatie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. In het derde jaar van deze opleiding ging ik op zoek naar een minor. Ondanks de vele richtingen die je op kunt, bleef het lastig om de juiste minor te vinden in de buurt van Eindhoven. Er was nog geen een optie waar ik écht enthousiast van werd. Daarom ging ik verder kijken dan mijn omgeving. Toen kwam de minor Retail & Winkelmanagement aan de HAN in Nijmegen voorbij. Vanaf dat moment was ik verkocht: deze uitdaging ga ik met volle overtuiging aan!

Mijn droom werd werkelijkheid

Als klein meisje had ik al een droom om een eigen webshop te gaan beginnen. Ik neem jullie even mee naar zo’n 15 jaar geleden, toen mijn zus en ik hadden ontdekt hoe leuk het was om ‘winkeltje te spelen’ met onze eigen kleding die ondertussen veel te klein was geworden. Gedurende de jaren begon ons winkeltje steeds meer vorm te krijgen door een echte kassa, pinautomaat, scanner en een op maat gemaakte toonbank door mijn vader. Eigenlijk maakte je me nergens blijer mee dan met iets nieuws voor het winkeltje. Ik leefde hier zo erg van op en het enthousiasme spatte er iedere keer vanaf. Deze passie om een eigen kledingwinkel/webshop te beginnen heb ik stiekem altijd gehouden.

Hoe ouder ik werd, hoe interessanter ik mode begon te vinden. Je kunt met zoveel kledingstukken verschillende outfits creëren. Het stylen van deze kledingstukken vind ik erg leuk om te doen. Zeker als mensen gingen vragen in mijn omgeving hoe ze bepaalde kledingstukken het beste konden combineren. Iedere keer weer gaf me dit een enorme boost en daarom wist ik meteen, toen ik de minor voorbij zag komen, dat ik me hiervoor wilde gaan inschrijven: mijn droom verwezenlijken en doen waar ik pas écht energie van krijg! Deze minor is de ideale manier om het ondernemerschap te gaan ontdekken en ervaren met begeleiding, maar ook om mijn passie te kunnen delen.

Seven June

Nu vraag jij je zeker af: waarom de naam Seven June? Om iets persoonlijks van mij in mijn bedrijfsnaam te verwerken heb ik gekozen voor mijn geboortedatum: 7 juni. Maar mijn geboortedatum klinkt leuker in het Engels toch? ; -) So, Seven June it is! Met Seven June ga ik een variërend assortiment aanbieden in een betaalbare prijsklasse. Of je nou op zoek bent naar die ene trendy sweater, een basic topje of juist een betaalbare ketting, mijn webshop heeft het! Om de complete mode experience te kunnen bieden geef ik met alle liefde en plezier stylingadvies. Het assortiment wisselt geregeld, dus laat je vooral verrassen!

Stem op Seven June!

Ben jij enthousiast geworden over mijn webshop met betaalbare dameskleding & modeaccessoires? Stem dan nu op Seven June!

Alvast heel erg bedankt voor jouw stem!

Let’s get connected

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste items en/of wil jij inspiratie opdoen? Volg ons dan op Instagram en Facebook om niets te missen! Wil jij meer blogs lezen van Seven June? Kijk dan op mijn website.