Minor Retail Winkelmanagement

SHOPBYLOT- FASHION · HOME · GIFTS

Hallo allemaal!

Ik ben Lotte Vredebregt. Ik studeer Facilitymanagement op de HAN in Nijmegen en volg momenteel de minor winkel en Retail management. Ik heb deze minor gekozen omdat het dé ideale manier was om te leren ondernemen met mijn eigen webshop. Daarnaast heb ik hiervoor gekozen omdat de Retail branche, consumentengedrag, nieuwe technologieën en service en beleving mij interesseerde en het leek mij dan ook erg leuk om middels een minor hier meer kennis over op te doen.

SHOPBYLOT- HET IDEE

Sinds oktober 2020 ben ik dan ook vol enthousiasme van start gegaan met mijn eigen webshop www.shopbylot.com. Sindsdien vind je hier online de leukste trendy dameskleding, woonaccessoires en cadeauartikelen. Het idee achter SHOPBYLOT? Fashion en home samenbrengen.

Hoe dan? Door een wisselend assortiment te creëren vol met nieuwe musthaves volgens de laatste trends. Waarin je niet alleen nieuwe dames outfits vindt, maar ook nog snel een leuk cadeau kan scoren. Gezien ik zelf ook heel erg blij word van woonaccessoires vind je in de collectie Home & Gifts ook nog eens dé perfecte items voor een room-update. En dit allemaal voor een betaalbaar prijsje en van goede kwaliteit.

Daarnaast worden alle bestellingen van SHOPBYLOT superleuk verpakt geleverd! Ook kun je persoonlijke service verwachten voor advies of hulp bij het kiezen van producten. Kortom ben jij ook een fashion & woonaccessoires liefhebber? Dan ben je bij SHOPBYLOT op het juiste adres. SHOPBYLOT levert binnen België en Nederland, heeft snelle verzending en veilige betaalmethodes!

STEM OP SHOPBYLOT!!

Vind jij de items en de webshop ook zo leuk! Of gun jij SHOPBYLOT die Webaward 2021? Breng dan snel je stem uit!!

Alvast bedankt & veel liefs,

Lotte

Op de hoogte blijven van onze nieuwste items, SALE en winacties?
Volg SHOPBYLOT op Instagram en Facebook.

Instagram: @shop.bylot
Facebook: Shopbylot