Minor Retail Winkelmanagement

Welkom bij Shop4Fit!

Sinds februari is er achter de schermen hard gewerkt aan de website Shop4Fit, zodat die in maart 2021 uiteindelijk live kon gaan. Shop4Fit is een webshop die thuissportartikelen aanbiedt. Het idee is ontstaan als gevolg van het corona virus wat leiden tot de sluiting van de sportscholen. Deze ingrijpende maatregel was voor velen sportfanaten een ramp, maar Shop4fit kwam met een oplossing!

Wat biedt Shop4Fit

Shop4Fit is ervan overtuigd dat een fit lichaam positief bijdraagt aan een gelukkig en succesvol leven. Met de producten die wij aanbieden proberen wij hier steentje aan bij te dragen. Het kan soms moeilijk zijn om tijd of motivatie te vinden om naar de sportschool te gaan. Thuissporten is daarom voor velen de oplossing! Je kan zelf bepalen wanneer, wat en hoe je wilt sporten. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat de resultaten van het thuis sporten, met de juiste oefeningen en attributen, vergelijkbaar zijn met de resultaten die je behaald met het sporten in een sportschool.

Om jou dagelijkse thuis workout optimaal te benutten, biedt Shop4Fit producten aan die het thuissporten dus een boost geven. Deze producten zijn geschikt voor velen uiteenlopende sportdoelen die je wilt behalen. Wil je nu afvallen of meer spieropbouw kweken, het is allemaal mogelijk!

Wie ben ik

Mijn naam is Ruud Hilhorst en ik ben een enthousiaste student die graag sport. Ik heb altijd al gedroomd van een eigen onderneming. Lekker je eigen ding doen en een eigen inrichting geven aan jou organisatie. Met deze gedachtegang ben ik gestart met de minor Retail en Winkelmanagement. In deze half jaar durende minor leer je een volledige webshop op te bouwen. Verder heb ik voor deze minor gekozen omdat ik zelf al enige ervaring heb in de Retail branche en ik hier graag meer over zou willen leren.

Stem op Shop4Fit!

Shop4Fit biedt sportartikelen aan die zowel voor de thuissporters als voor de sportschool fanaten geschikt zijn. Met de producten die wij aanbieden maken wij het thuissporten comfortabeler en effectiever. Met de juiste service, snelle levering en passie voor sport proberen wij iedere klant tevreden te stellen met de aankoop van uw product. Mogen wij rekenen op jouw stem?