Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

Even voorstellen

Hi there! Welkom op mijn blog, wat leuk dat je een kijkje komt nemen! In deze eerste blogpost ga ik wat meer uitleggen over wie ik ben, wat jullie kunnen verwachten van mijn webshop, de reden dat ik een webshop ben begonnen en wat mijn toekomstplannen zijn. Zo krijgen jullie een beeld bij wie er achter ‘SJEBS’ zit.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sebnem Sadak. Vanaf kleins af aan heb ik een passie voor mode ontwikkeld en heb ik me beziggehouden met style en de nieuwste trends. Dit heb ik verder ontwikkeld tijdens mijn werkervaringen bij grote merken als Marc O’Polo en Hugo Boss, waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt. Sieraden zijn voor mij erg belangrijk omdat ik het zie als een verlengstuk van mode, maar ook van jezelf omdat je een outfit met het juiste sieraad af kunt maken. En een outfit vertelt in mijn ogen ook veel over je persoonlijkheid. Dit is dan ook de reden waarom ik dit jaar ben begonnen met een sieradenwebshop genaamd SJEBS, om mijn liefde voor sieraden met jullie te delen. Mijn doel: een verzameling van de leukste & meest betaalbare sieraden binnen één shop. Van oorbellen tot aan kettinkjes, van ringen tot aan armbandjes.

De Minor Retail Winkelmanagement en mijn ambitie.

Momenteel zit ik in het vierde leerjaar van de opleiding Communicatie aan de HAN. Ik heb gekozen voor de minor Retail en Winkelmanagement omdat ik vaak bestellingen heb geplaatst bij verschillende webshops en ik graag meer wilde leren over wat er nu precies kwam kijken bij het runnen van een webshop. Door mijn eerdere werkervaring in de Retail was ik me ervan bewust dat een service- en klantgerichte instelling erg belangrijk zijn in de omgang met klanten. Ik ben dan ook oprecht geïnteresseerd, in wat er speelt bij de klant en het leek mij een uitdaging om dit te vertalen in kansen voor mijn eigen webshop. Vooral het creatieve aspect hierin sprak mij heel erg aan. Het opzetten van een doeltreffende campagne waarin ik zelf alles heb bedacht, van de persoonlijke interactie met klanten via social media tot aan het bedenken van acties die visueel aantrekkelijk zijn voor de klant.

Over de webshop

Een van de punten waar ik het meest op let bij het kopen van nieuwe sieraden, is dat de kwaliteit goed is. Ik heb in het verleden vaak sieraden gekocht bij bekende sieradenwinkels, waarbij een oorbel bijvoorbeeld na twee of drie keer dragen is verkleurd. Daarom zijn alle items bij ons in de shop met zorg uitgezocht en van goede kwaliteit, zodat klanten er zo lang mogelijk van kunnen genieten. De sieraden die worden verkocht zijn dan ook vaak goldplated of gemaakt van 925 zilver. De sieraden zijn minimalistisch hebben een chique uitstraling maar ook een edge waardoor ze met elke outfit te combineren zijn. Op de website en op de social mediakanalen is er ook een lookbook te vinden, die door ons en die door klanten zijn samengesteld ter inspiratie. De klant kan via de chat, via het contactformulier en via de social mediakanalen vragen stellen en opmerkingen geven.

Stem op SJEBS.nl!

Zie jij sieraden net als ik ook als een verlengstuk van jezelf en vind jij het net als ik, ook belangrijk dat je sieraden lang meegaan? Stem dan op SJEBS, dan zorgen wij ervoor dat jij het perfecte sieraad krijgt, dat betaalbaar is, een goede kwaliteit heeft en dat bij jou past!