Minor Retail Winkelmanagement

Padelproducten voor starters!

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Jesse Nissingh en ik ben de ondernemer van de webshop snelpadel.nl. Ik studeer commerciële economie op de hogeschool van Avans in ’s-Hertogenbosch. Dit is ook mijn woonplaats. In mijn vrije tijd ben ik erg sportief bezig. Zelf beoefen ik de sport padel. Dit is echt een opkomende sport waar nog niet veel mensen bekend mee zijn. Om deze reden spring ik hier met mijn webshop op in. 

Aansluiting op de minor

De minor Retail & Winkelmanagement van de Han sluit goed aan bij mijn opleiding. Zelf wilde ik meer van ondernemen af weten, dit is dan ook de grootste reden waarom ik voor deze minor heb gekozen. Ik vind het zelf erg leuk om creatief te werk te gaan. Op deze minor kan ik mijn creatieve geest te werk laten gaan. Dit kan ik ook erg terug laten komen in de minor. Doordat je bij de minor Retail & Winkelmanagement veel zelf moet vormgeven aan je eigen webshop en verschillende social mediakanalen, kan je erg creatief te werk gaan.

Mijn webshop: Padel voor starters

Mijn webshop gaat over het verkopen van padel producten voor starters. Vandaar ook de naam ‘snelpadel’. De producten die worden verkocht zijn vooral gericht op mensen die snel aan de slag willen gaan met de sport padel. Deze producten kunnen de bezoekers terug vinden op mijn webshop.

Waar ik trost op ben is dat al mijn creatieve uitingen op mijn webshop erg mooi naar voren zijn gekomen. Je kan in de minor je eigen huisstijl creëren voor je webshop. Toen ik dit had gedaan was ik erg trots dat ik echt een webshop had opgezet die helemaal voldoet aan mijn eigen stijl.
Ik ben erg van mening dat de producten voor de sport padel momenteel aan de hoge kant zitten. Met mijn webshop wordt dit probleem verholpen. Stem op Snelpadel als je het hier mee eens bent!


www.snelpadel.nl