Minor Retail Winkelmanagement

Over Sorella Fashion

Wij zijn Bo en Eef, twee nichtjes uit Venlo die altijd op zoek zijn naar leuke kleding. Als kleine meisjes liepen wij al altijd in exact dezelfde outfit rond. Een eigen webshop is dus altijd een droom voor ons beide geweest. Bo zit in haar laatste jaar van de opleiding journalistiek en Eef zit in haar 3e jaar van de opleiding Facility management. Eef kreeg de kans om in haar 3e jaar als minor Retail en Winkelmanagement te kiezen. Tijdens deze minor start je met begeleiding een eigen online webshop, niet gek dat wij daarom in oktober 2020 onze eigen kledingwebshop hebben gelanceerd. Goede kwaliteit en een lage prijs vinden wij belangrijk. Zo werd Sorella Fashion geboren: een webshop met de nieuwste musthaves voor een goede prijs. Bij Sorella Fashion kun je terecht voor de leukste kleding en accessoires.

Wist je dat Sorella Italiaans is voor ‘zus’? Twee jaar geleden lieten wij dit woord tatoeëren op onze rug. En nee, wij zijn geen zussen.  Maar dit zegt wel genoeg over onze band. Wij zijn namelijk opgegroeid als 2 zussen. Onze moeders zijn zussen en zorgden ervoor dat we altijd de dezelfde kleding droegen toen we klein waren. Zo is de naam Sorella Fashion tot stand gekomen.

We streven naar een collectie met veel verschillende items, zodat iedereen kan slagen bij Sorella Fashion. Maar we verliezen onze eigen smaak zeker niet uit het oog. We houden van glitters en ruffles, vandaar dat deze items al ver voor de kerst op onze website te vinden waren. Items die wij iedere dag kunnen dragen om de outfit compleet te maken. We streven naar de leukste collecties en onze klanten staan bij ons centraal! Jullie tips zijn daarom ook meer dan welkom. Neem een kijkje tussen onze kleding en hopelijk zit er iets leuk tussen voor jou! Veel liefs van Bo en Eef.

Stem op Sorella Fashion!

Sorella Fashion, leuke musthaves voor een lage prijs. Van kleding tot accessoires.

Bedankt voor je stem!