Minor Retail Winkelmanagement

Het verhaal achter Straps for Bags

Hoi allemaal,
Mijn naam is Janneke Dieperink en ik ben oprichtster van de webshop Straps for Bags. Ik studeer Commerciële Economie aan Avans Hogeschool. Voor mijn vierde jaar wilde ik graag een Minor in Portugal doen om buitenlandervaring op te doen. Vanwege Corona kon dit niet doorgaan. Eigenlijk heb ik dankzij Corona nu de webshop Straps for Bags. Hoe dit zo gekomen is? Toen mijn minor in Portugal niet door kon gaan, moest ik snel een andere minor zoeken. Vanwege mijn liefde voor mode en Retail viel mijn oog al snel op de minor Retail en Winkelmanagement aan de HAN waar het maken van een webshop een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Dit is de webshop Straps for Bags geworden.

Het concept

Toen ik mijn tassenhengsel weer eens verwisselde kwam ik op het idee om een webshop met tassenhengsels te beginnen. Er is nog maar weinig aanbod van tassenhengsels en daarom leek het mij een origineel idee. Na een inschrijving bij de kamer van koophandel was het officieel, Straps for Bags was geboren en ik werd eigenaar van een bedrijf.

Het product werkt als volgt; elke tas met een afneembaar tassenhengsel kan verwisseld worden met een tassenhengsel van Straps for Bags. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren tassenhengsels in het assortiment opgenomen. Een saaie tas krijgt zo een geheel nieuwe look! Vandaar de slogan ‘Geef je tas een nieuwe look met Straps for Bags’.

Bij het opstarten van een bedrijf kwam heel wat kijken, een webshop maken, inkopen en een financiële administratie. Zonder enige ervaring is dit met behulp van de lessen en heel wat zoekwerk toch gelukt.

Stemmen

Stem op Straps for Bags, omdat het een leuk en origineel product is en omdat de website er mooi uit ziet en goed werkt. Ga naar www.strapsforbags.nl en bekijk zelf waarom Straps for Bags jouw stem moet krijgen.