Minor Retail Winkelmanagement

‘’Supersample koopt de producten voor u zodat u het kunt testen’’

Wie ben ik?

Ik ben Marco Hovestad, 20 jaar en momenteel studeer ik Facility Management op de HAN in Nijmegen. Nu volg ik de Minor Retail en winkelmanagement en heb ik een begin gemaakt met het bedrijf Supersample. Toen ik mij voor de minor ging oriënteren en een bedrijf moest bedenken ging ik voor mezelf na waar ik tegenaan liep. Een van die dingen was dat parfums erg hoge verkoopprijzen hebben en de producten zijn alleen te testen in de winkel. Hiervoor is het bedrijfsconcept Supersample bedacht. 

Over Supersample

Supersample koopt de producten voor u zodat u het kunt testen. Dat is de achterliggende gedachte van dit bedrijf. Het bedrijf Supersample is gespecialiseerd in het verkopen van miniflesjes van parfum. De grootste merken komen terug in het bedrijf en deze merken worden betaalbaar gemaakt voor de klant. De producten worden vanuit de grote verpakkingen over geschonken in de miniflesjes van 2, 5 en 10 ML. Zo kan de klant voor een betaalbaar bedrag de parfum testen en geeft het duidelijkheid of het product het geld waard is. Benieuwd? Check de collectie hier

Waarom de minor Retail en winkelmanagement?

Voordat ik voor de keuze van een minor stond was een ding voor mij meer dan zeker: ik wil een andere richting op dan Facility Management. Daarom heb ik de Minor Retail en winkelmanagement gekozen en ook omdat ik mijn kennis wilde verbreden op het gebied van Retail. De vakken consumentengedrag en Retail branding en beleving sluiten erg goed aan om daarin mijn kennis te verbreden.


 De kans om daarnaast een eigen bedrijf te beginnen was voor mij een ideale kans om het ondernemerschap te ervaren. Al vanaf jongs af aan wilde ik weten hoe het is om ondernemer te zijn: Deze Minor zorgt daarvoor!

Stem op Supersample!

Supersample zorgt ervoor dat u geen dure uitgaven hoeft te doen in tijden waarin er geen financiële zekerheid is. Daarnaast is het voor u ook de ideale kans om uw parfum te testen en te kijken of het uw geld waard is. 

 

Mocht u interesse hebben naar de artikelen en het concept van Supersample. Twijfel dan niet en neem gerust een kijkje op de website: www.Supersample.nl

Ook kunt u op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en de nieuwste artikelen van Supersample. Volg ons op Instagram (@supersample.official) en op Facebook (Supersample).