Minor Retail Winkelmanagement

Hoi, Mijn naam is Berndt Sandgren. Ik ben 22 jaar oud, een student aan
de HAN (opleiding food and Business) en de trotse eigenaar van Svens Knitwear.
Begin deze zomer was mijn verwachting dat ik naar Frankrijk zou gaan om in
Montpellier een minor te volgen. Helaas sloeg corona toe waardoor ik een nieuwe
minor moest uitzoeken. Geluk bij ongeluk vond ik de minor Retail management en
E-commerce waar ik mijn droom kon verwerkelijken, een eigen webshop te starten.

Wat is Svens Knitwear?

Mijn webshop heet Svens Knitwear, en je raad het al, de webshop verkoopt
knitwear. Het assortiment bestaat uit 100% wollen vesten en truien die geproduceerd worden in Europa en Nieuw-Zeeland. In de toekomst zullen ook wollen jassen onderdeel uitmaken van dit assortiment. Svens Knitwear onderscheidt zichzelf door de kwaliteit, afkomst en duurzaamheid van haar producten. De webshop focust zichzelf op het mannelijke segment, een onder gerepresenteerde doelgroep binnen de wollen kleding retail.

Het opzetten van de website

Het opzetten van de webshop was niet makkelijk. Sommige producten (zoals die van Ali baba) kunnen door een relatief lage prijs, voor weinig geld ingekocht en verkocht worden. Vanwege de relatief hoger inkoopprijzen van Svens Knitwear ’s goederen moest er een flinke investering gedaan worden. Door de relatief hoge verkoopprijzen moest er een sterke reclamecampagne opgezet worden om de juiste doelgroep aan te spreken. Tenslotte was het een hele taak om fotomateriaal te creëren van de truien en vesten. Dit moest gedaan worden omdat de truien en vesten persoonlijk  gefotografeerd moesten worden. In conclusie is er een flink startkapitaal nodig geweest om zowel de goederen inkoop als de fotoshoot te financieren.

Waarom zou je op Svens Knitwear willen stemmen?

Waarom denk ik dat jij op mijn website moet stemmen? Het afgelopen half jaar zijn er veel mooie websites gemaakt. Sommige websites hebben een bijzonder mooie lay-out en andere een originele blog post. Svens Knitwear onderscheidt zich door zijn bijzondere producten en de goede presentatie daarvan. Want een website kan visueel geweldig zijn, maar zonder goede producten en een geweldige presentatie daarvan komen klanten niet terug. En dat is wat Svens Knitwear heel goed doet, Mooie producten aanbieden en deze op een de juiste manier presenteren.