Minor Retail Winkelmanagement

Terlouw Carparts

Wie ben ik?

Hé iedereen, mijn naam is Freek Terlouw. Ik ben 21 jaar en momenteel bezig met mijn 3e leerjaar op de opleiding commerciële economie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In het tweede cluster van leerjaar 3 ben ik begonnen met de minor Retail- en Winkelmanagement in Nijmegen. Tijdens deze minor heb ik een bedrijf opgezet genaamd Terlouw Carparts. Ik ben opgegroeid in de autowereld en ben hierin mijn eigen bedrijfje begonnen in auto onderdelen en accesoires.

Waarom deze minor?

Tijdens mijn zoektocht naar een minor was ik opzoek naar een praktische minor waarbij ik bezig ben met dingen die mij echt interesseren. Ik wilde iets vinden wat aan de ene kant goed aansluit bij mijn opleiding commerciële economie maar aan de andere kant ook iets waar ik later in de toekomst veel profijt van heb. Toen ben ik uitgekomen bij deze minor omdat ik altijd al passie heb gehad om te ondernemen. Het maken van een eigen website en alles erom heen IS tegenwoordig van belang bij het opzetten van een bedrijf. Tijdens deze minor heb ik vooral geleerd wat er allemaal bij komt kijken bij het opzetten van een bedrijf. Van het gedrag van consumenten tot het positioneren van bedrijven en de invloed van e-commerce. Een geweldige ondernemende minor om de ondernemer in jezelf naar boven te halen.

Over Terlouw Carparts

Terlouw Carparts is een onderneming die ontstaan is vanuit een Land Rover en Jaguar autodealer genaamd Terlouw in Elst (Gelderland). Het bedrijf Terlouw Carparts richt zich voornamelijk op de inkoop van onderdelen en accessoires van auto’s. Deze onderdelen en accessoires zijn voornamelijk van Britse automerken, denk hierbij bijvoorbeeld aan merken zoals Jaguar, Land Rover en Range Rover. Het assortiment veranderd constant door de verschillende onderdelen die ingekocht worden.  Wanneer er onderdelen gevonden worden komen deze op de webshop te staan. Het is een verbintenis tussen de autoliefhebbers en een autobedrijf.

Stem op Terlouw Carparts!

Terlouw Carparts maakt het autoliefhebbers gemakkelijker om de juiste onderdelen en accessoires te vinden zonder dagen of soms zelfs weken te moeten zoeken. Elke klant wordt met autopassie behandeld.

Vind je Terlouw Carparts nou de beste webshop van dit jaar Retail- en Winkelmanagement. Stem dan nu op Terlouw Carparts. Wil je nog extra inspiratie opdoen voor je gaat stemmen? Bekijk dan de website www.terlouwcarparts.nl of het Instagram account van Terlouw Carparts (@terlouwcp) dan.