Minor Retail Winkelmanagement

The Golden Beans, roasted with passion

Wie ben ik?

Mijn naam is Dylan den Biesen en ik ben 24 jaar oud. Momenteel ben ik student Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Sinds jongs af aan stroomt het verkopersbloed door mijn aderen. Het verkopen en ondernemen zit bij mij in de familie en dat neem ik ook meteen over. Tijdens mijn opleiding heb ik er daarom ook voor gekozen om de sales richting op te gaan. De minor Retail- en winkelmanagement sluit hier perfect op aan. Al jaren heb ik de droom gehad om een eigen bedrijf te starten. Door middel van deze minor heb ik deze droom in werkelijkheid kunnen brengen. Verder ben ik een echte sportfanaat. Zo voetbal ik, ben ik vaak in de sportschool te vinden en pak ik regelmatig de racefiets om wat mooie tochten te maken. Verder heb ik nog een speciale passie voor food. Zo ben ik al 5 jaar lang actief bezig geweest in de supermarktbranche en heb ik 2 jaar in de keuken mogen werken van een maaltijdenbedrijf.  

The Golden Beans

Vanaf het begin had ik al het idee dat ik de food richting op wilde met mijn bedrijf. De koffiebranche trok mij heel erg, waardoor ik ervoor heb gekozen om mijn bedrijf te starten in de koffiebonen. Samen met een koffiebranderij heb ik mijn eigen favoriete smaken mogen samenstellen en zijn we tot de 3 beste smaken gekomen. The Golden Beans staat voor kwaliteit met de beste service. Ook het duurzaam ondernemen staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Een eerlijke prijs voor de koffieboren is hierbij een van de belangrijke speerpunten. Zo komen alle bonen van The Golden Beans van fairtrade boeren uit het herkomstland. Door middel van de ‘slow-roasted’ brandmethode behouden de bonen de beste smaak. 

Stemmen op The Golden Beans

Vind jij dat The Golden Beans nu ook een Golden website heeft? Stem dan nu op ons voor de webawards!  

Kijk voor meer informatie over de Webawards en over onze koffiebonen op onze website: www.thegoldenbeans.nl

Wil je ons volgen?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en de nieuwe gouden smaken? Volg dan nu @thegoldenbeanss op Instagram!