Minor Retail Winkelmanagement

Urban Streetwear Ede: Wie, Wat en Waarom

Wie is de persoon achter Urban Streetwear Ede? Wat houdt de webshop precies in? Waarom is er gekozen voor een deze webshop? Wat is de reden voor het kiezen van de Minor Retail- & Winkelmanagement? En waarom zouden jullie op mij moeten stemmen? Al deze vragen zullen hieronder uitvoerig beantwoord worden.

Wie is de persoon achter Urban Streetwear Ede?

Mijn naam is Karsten Missler, oprichter van Urban Streetwear Ede. Ik ben 21 jaar en kom uit Ede. Ik ben een 4e jaars Logistics Management student aan de HAN in Arnhem. Al jarenlang heb ik een hoge affiniteit met kleding en dan met name streetwear. Ik ben altijd wel bezig met nieuwste trends en hypes in de streetwear-wereld. Mijn interesses wat betreft streetwear liggen vooral bij hoe de kleding ontworpen is: Is er gebruik gemaakt van een afbeelding, veel of weinig tekst, welke kleuren zijn er gebruikt, etc.

Wat houdt de webshop precies in?

De webshop Urban Streetwear Ede (https://www.urbanstreetwearede.nl/) is een webshop dat uitsluitend streetwear verkoopt. Urban Streetwear Ede is een streetwear kledingmerk, opgericht in 2020 in Nederland. Het richt zich op beter betaalbare streetwear kleding met ontwerpen en designs die geïnspireerd zijn op de Urban Streetwearcultuur. Achter elk product zit een verhaal en diepere betekenis die bekend is in deze cultuur. Urban Streetwear Ede is continu bezig met unieke designs, ontwerpen en belangrijke details om zich zo te onderscheiden van alledaagse kleding.

Waarom is er gekozen voor deze webshop?

De reden dat ik ervoor gekozen heb om een streetwear-webshop te maken is ten eerste dat ik een hoge affiniteit heb met streetwear en kleding in het algemeen. Verder heb ik altijd al een eigen onderneming willen oprichten in de kledingbranche. Daarnaast had ik veel ideeën, ontwerpen en designs op papier staan maar niet daadwerkelijk tot werkelijkheid gebracht. Door een webshop te maken dat uitsluitend mijn eigen streetwearkleding verkoopt kon ik eindelijk mijn eigen ontwerpen verder gaan uitwerken en zo de wereld in brengen. Een aspect wat ik lastig vond aan het maken van een webshop om een maattabel in te stellen. Door wat research te doen op internet en dit zelf te proberen is het mij na een aantal pogingen gelukt om een correct werkende maattabel in te voegen bij mijn producten.

Wat is de reden voor het kiezen van de Minor Retail- & Winkelmangement?

De reden voor het kiezen van deze Minor is vooral dat mijn eigen opleiding (Logistics Management) weinig creatieve vrijheid biedt. De Minor Retail- & Winkelmanagement biedt de mogelijkheid om een webshop geheel naar eigen stijl op te richten. Je kan je eigen bedrijfsnaam, huisstijl, producten, social media en nog veel meer kiezen en hoe je dit wilt inrichten. De Minor heeft mij dus de mogelijkheid geboden om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en mijn eigen ideeën zelf uit te werken.

Waarom zouden jullie op mij moeten stemmen?

Urban Streetwear Ede heeft unieke designs, overzichtelijke en snel werkende website, snelle levering en biedt jullie de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs je te onderscheiden van hedendaagse kleding. Verder heb ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan en kan ik met zekerheid zeggen dat ik trots ben op het resultaat. Door deze webshop te maken en runnen heb ik mijn affiniteit met streetwear laten zien en hoop ik dat jullie dat ook zo ervaren.