Minor Retail Winkelmanagement

Mijn naam is Mike Dissel en ben 21 jaar oud. De afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat een overlijden zowel onverwacht als verwacht kan aankomen. Bij beide gevallen zal het afscheid niet makkelijk zijn.

Een van de beslissingen die u moet nemen is het uitzoeken van een kist. Met deze site wil ik u helpen een keuze te maken ongeacht deze keuze vooraf of onverwachts is.

Ik stel mij graag modern en innovatief op bij het geven van adviezen om zo tot een juiste keuze van een kist te komen. Soms komt het aan op de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Juist dat verschil wil ik kunnen maken, want een uitvaart is een bijzonder en uniek moment.

Omdat ik het belangrijk vind om mensen te helpen bij deze keuze heb ik er voor gekozen om de minor retail- en winkelmanagement te kiezen. Met deze minor kon ik de website maken waar ik al langer over na gedacht had. De webshop zie ik niet als een winkel waar zo maar iets besteld kan worden, maar eerder een hulpmiddel bij een lastige keuze.

Het klaar maken van de website was niet makkelijk en daarom vind ik de ondersteuning die ik gekregen heb ook zeer fijn. Aangezien er veel achter de schermen moet gebeuren bij het bouwen van een website kon ik goed de hulp gebruiken vanuit school. Door middel van de aangeboden hulp en mijn eigen werk is er een webshop uitgekomen waarop ik best trots ben. Met deze webshop wil ik mensen kunnen helpen die het fijn vinden om samen met iemand anders te kijken naar de mogelijkheden van grafkisten om zo tot een belangrijke keuze te komen.

De link naar de website is www.uwkist.nl. neem gerust een kijkje op de website en neem bij vragen of opmerkingen contact op.