Minor Retail Winkelmanagement

Uwpadelwinkel

Wie ben ik?

Hey! Leuk dat u op mijn persoonlijke pagina kijkt. Mijn naam is Gijs van der Velden en ik ben de eigenaar van Uwpadelwinkel, een webshop voor al uw padelspullen. Ik studeer commerciële economie aan de HAN in Nijmegen. Ik woon in een dorpje vlakbij Nijmegen, genaamd Ooij. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, zowel binnen als buiten. Op mijn vakantie vorig jaar in Spanje kwam ik voor het eerst in aanraking met de sport padel en ik was meteen verkocht. Gedurende deze vakantie heb ik urenlang gepadeld en ook toen ik weer thuis was, ging ik direct op zoek naar een padelbaantje in de buurt. Zo kwam ik erachter dat deze toffe sport in Nederland nog niet echt voet aan de grond had gekregen, maar wel flink in populariteit aan het stijgen was. Dit was voor mij een reden om hier op in te springen met een nieuwe webshop: Uwpadelwinkel. 

Over: Uwpadelwinkel

Uwpadelwinkel is een webshop die producten aanbiedt voor padellers. De producten zijn zeer geschikt voor jong én oud en zorgen voor een betere speelervaring. De producten die Uwpadelwinkel aanbiedt hebben daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat ook nieuwkomers van de sport geen drempel zullen ervaren. Naast de producten, staat Uwpadelwinkel ook voor service. We streven ernaar om u zo snel mogelijk het beste advies te geven! Bent u geïnteresseerd geraakt in Uwpadelwinkel? Neem dan gerust een kijkje in de webshop!

https://uwpadelwinkel.nl/ 

Waarom stemmen?

De reden waarom ik hoop dat u op mij stemt? Dat is omdat ik iedereen de kans wil geven om in aanraking te komen met de sport padel. Naast het feit dat padellen harstikke gezond is, beleeft u er ook nog enorm veel plezier aan. Padel is heel erg toegankelijk voor jong én oud, dus ga gezellig met opa, moeder, neefje of vriend/vriendin de baan op en geniet! Kortom, vind u net als ik dat heel Nederland aan de padel moet? Stem dan op mij!