Minor Retail Winkelmanagement

Welkom bij Voor Ieder Dier Een Plezier!

Wie ben ik?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Luuk van Duijnhoven en ik ben 20 jaar oud. Met trots kan ik melden dat ik de eigenaar ben van Voor Ieder Een Plezier. Naast dat ik nu een eigen bedrijf heb opgericht, ben ik ook fulltime student Finance & Control op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het volledige derde leerjaar stage te hebben gelopen, kwam ik erachter dat ik graag meer wilde leren van marketing en sales. De minor Retail- & Winkelmanagement was hier de optimale mogelijkheid voor. Zo heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden en heb ik veel kunnen leren, doordat ik de kennis direct kon toepassen in de praktijk bij mijn eigen bedrijf. Ik kan met volle overtuiging zeggen, dat ik de goede keuze heb gemaakt bij het kiezen van deze minor. 

Aangezien ik mijn hele leven al een passie heb voor dieren, leek het mij leuk om een bedrijf te starten in dierenproducten. Zo is er een bedrijf gestart, waarbij allerlei producten te vinden zijn voor uw dier, genaamd Voor Ieder Dier Een Plezier! Daarbij hoop ik u constant te blijven verrassen en enthousiasmeren om zo uw favoriete webshop te worden! 

Over Voor Ieder Dier Een Plezier

Voor Ieder Dier Een Plezier focust zich op het verkopen van allerlei producten voor uw hond, kat, konijn, paard of vogel. Denk hierbij aan voer en speeltjes, maar ook aan allerlei benodigdheden zoals kammen/borstels en manden/kussens. Zo is er een groot assortiment aanwezig, waarbij gedacht is aan alle gewenste artikelen voor uw dier. Ik wens u veel plezier op de website en ik hoop snel plezier te kunnen brengen aan uw dier! 

Wat bieden wij? 

  • Kwalitatieve producten 
  • Enthousiasmerende producten 
  • Tijdige levering 

Maar wij bieden vooral plezier voor uw dier! 

Kunnen wij op uw stem rekenen?

Bent u net zo enthousiast geworden als ik en vindt u dat Voor Ieder Dier Een Plezier moet winnen, breng dan nu uw stem uit! Alvast bedankt en hopelijk tot snel! 

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk dan de website en socials. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn, kortom genoeg plezier voor u en uw dier!