Minor Retail Winkelmanagement

banner-1

Wastemoney

Wie ben ik?

Mijn naam is Hidde van Boxtel en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar Food and Business aan de HAN. Als minor heb ik gekozen voor Retail-en Winkelmanagement. Tijdens deze minor is het de bedoeling dat alle studenten een webshop opzetten en hier bepaalde artikelen gaan verkopen. Ik dacht meteen, vet, dit wil ik gaan doen. Niet alleen om ervaring op te doen in de e-commerce wereld maar ook omdat ik al de perfecte producten heb om te gaan verkopen. 

Wat is Wastemoney?

WasteMoney is begonnen vanuit een passie voor het maken en ontwerpen van kleding. Dit was in paar jaar geleden op kleine schaal voor vrienden en familie. Inmiddels is het de manier waarop wij onze creatieve uitlating met de buitenwereld delen. De producten verschillen van T-Shirts en Truien met prints tot upcycled denim voorzien van unieke ontwerptoevoegingen. Samen met Luc Dijkstra, de designer van de kleding, is Wastemoney opgezet. 

Waarom stemmen op Wastemoney?

Uniek design, uitstekende kwaliteit en oog op duurzaamheid. Wastemoney is naast deze bepalende factoren ook nog eens betaalbaar. Bekijk de website op www.Wastemoney.nl

 Stem op Wastemoney als jij denkt dat dit merk uniek is en jouw stem verdient.