Minor Retail Winkelmanagement

Zagt Auto’s

Wie ben ik?

Ik ben Marinus Zagt, 22 jaar oud en studeer momenteel Automotive aan de HAN in Arnhem. Ik heb deze studie gekozen omdat de combinatie tussen het technische en het economische onderdeel van de opleiding mij erg aansprak. Tijdens mijn opleiding heb ik ervoor gekozen om de Business management kant op te gaan. Na de intentie te hebben om mijn eigen bedrijf op te starten ben ik opzoek gegaan naar een minor die hierbij aansloot. Mijn grote passie was altijd auto’s en het beginnen van een eigen bedrijf en op deze manier kan ik dit perfect combineren. Ik hoop na deze minor mijn bedrijf te kunnen laten doorgroeien. Mijn uiteindelijk wens is om een eigenpand te hebben waaruit ik mijn prachtige occasions kan verkopen. 

Zagt Auto’s

September 2021 ben ik begonnen met het verwerkelijken van mijn missie. Occasions verkopen op een manier waarop ik zelf ook graag een occasion zouden willen kopen. Dit probeer ik zoveel mogelijk te doen doormiddel van eerlijke autos te verkopen en afspraken na te komen. Bij mij staat de klant centraal. Ik pas mij zoveel mogelijk aan, aan de klant. Dit doe ik door op een eerlijke manier te communiceren en doormiddel van variabele openingstijden te hanteren. Als u ’s avonds een occasion wilt bezichtigen is dat uiteraard mogelijk. Onze occasions zijn alleen te bezichtigen op afspraak. Dit doen wij om alle tijd en aandacht aan u te kunnen besteden. Door dat Zagt Auto’s werkt met lage kosten kunnen wij de occasion tegen een scherpe en concurrerende prijs aanbieden. U bent altijd welkom voor een bakje koffie en een advies opmaat.  

Stem op Zagt Auto’s.

Wilt u mij ondersteunen in mijn droom stem dan nu voor zagtautos.nl. alvast bedankt! 

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk dan de Voorraad op zagtautos.nl en mocht u interresse hebben in 1 van de occasions, schroom dan niet en bel gerust voor een afspraak.