Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

Stem op Zeno Interieur
Maakt van uw huis een meesterwerk!

Wie ben ik

Beste lezer, ik ben de trotse eigenaar van Zeno Interieur. Maar laat ik eerst is wat over mezelfvertellen. Ik heet Alain Franken. Ik kom oorspronkelijk uit Veenendaal, maar ben op mijn 7e verhuistnaar Lingewaard, naar een boers dorpje. Flink wat jaren later heb ik besloten om te starten met deopleiding commerciële economie omdat ik zag dat de belangrijkste skills voor bedrijfsvoeringMarketing, Sales en Finance waren. Dit kwam doordat ik veel persoonlijke ontwikkeling en businessboeken las. Deze uit de hand gelopen hobby, selfhelp boeken lezen, heeft ertoe geleid dat ik eerstgestopt was met me opleiding Rechten. Vervolgens begon aan de opleiding CE. En vervolgens medoel haalde van 300 boeken lezen. Daarna besloot ik deze kennis met mensen te gaan delen viaYoutube. Ik begon een Youtube kanaal genaamd ́Run for Millionaire ́, waar ik deze boekensamenvat in korte videos. Maar als laatste hebben deze boeken geleid tot deze Minor. Ik wilde zelfleren ondernemen. Zelf een bedrijf opzetten waar ik achter sta. Eigen baas zijn en zelfverantwoordelijk zijn voor het verdienen van geld. Wat nou beter in deze moderne tijd, dan eeneigen Webshop. En zo is mijn webshop ontstaan. Het begon met boeken lezen waar je wijzer vanwerd en ik ben nu van plan de zoektocht te eindigen met keihard werken aan mijn webwinkel.Waarbij ik niet alleen bezig ben met mijzelf, maar waar ik andere ook van waarde kan voorzien.Waarbij ik andere service kan aanbieden waar hun leven beter van wordt. Al is het maar ietsaangenamer, dan heb ik mijn doel al bereikt. Want zeg nou zelf een leven leiden waarbij je anderelevens kan touchen is waar het omdraait. Ik zie ́Ondernemen ́ als ultieme manier om anderemensen te raken. Je helpt anderen en verdient er zelf ook wat aan. Wat wil je nog meer!

De Webshop

Zeno Interieur is de naam van de webwinkel. Zeno is namelijk een hele belangrijke filosoof voor mij.En ja ́Interieur ́ dat is wat het bedrijf is. Mijn bedrijf handelt in intereuren. En dan hoofdzakelijk inmassief hout. Wij pimpen huizen met tradioneel parket, een massief houten trap of met massiefhouten meubels. Wij bieden het complete plaatje aan. Alles wat maar met hout te maken heeft inhuizen kunnen wij leveren of bewerken. Wij maken vervallen houten delen van huizen weer alsnieuw. En wanneer het huis weer helemaal opbloeit en opleeft door ons, dan maken we hetcompleet met de massief houten meubels. Want mensen met een houten vloer of trap, willenuiteraard wel bijpassende meubels hebben. Dit kunnen we allemaal maken en leveren.

Iets specifieker?

Het interieur van uw huis staat bij ons centraal. Al het houtwerk kunnen wij schuren, renoveren ofonderhouden. Maar wil je liever dat wij iets compleet nieuw en uniek van jouw huis maken dan doenwij dat. Massief houten meubels en vloeren zijn onze specialiteit. Jouw hele huis in dezelfde massiefhouten stijl met motief of zonder, wij creëren het voor je!-Wij onderhouden uw vloer en meubels door middel van machinale reiniging en verruwinggevolgd door machinale voeding en verzorging.-Wij schuren de toplaag van uw vloer of houten meubel helemaal fijn zodat een nieuwe lak ofolie laag kan worden aangebracht. De schoonheid van het hout zal weer helemaalterugkomen.-Wij ontwerpen massief houten design meubels voor in huis en wij maken bijpassendemassief houten vloeren met motief of zonder.-Wij herstellen uw huidige houten vloer en maken deze weer als van ouds of weer als nieuw.Aanhelen, repareren, restaureren van uw huidige vloer kan allemaal.Daarnaast bied ik al onze diensten in verschillende abonnementsvormen aan om zo nog een gat inde markt aan te pakken. Want niemand van onze concurrenten doet dit. Uiteraard geldt dit alleenvoor diensten en niet voor producten. Dit heeft te maken met ́perceived ́ value.

Voor meer informatie bekijk mijn website: ​www.zenointerieur.nl​. Dan zie nog meer leuke opties!